Söndag 17:e oktober

Det var ett tag sen jag skrev men har på nå vis tröttnat på att sitta vid datorn men det kommer snart att komma en uppdatering med bilder, när jag tar mig orken att lägga in dom på datorn och ladda upp dom men ni får ha tålamod.

Idag är det en riktig slödag, var med syster ut till stallet och träffade hennes sötnos.
Freja följde också med så det var första gången hon såg en häst på nära håll sen jag fick hem henne iaf, hästen var väldigt "stor" så den var läskig men det roliga var när vi gick framför Millan och hennes häst (kommer inte ihåg vad sötnosen heter) då luktade sötnosen på Frejas rumpa och sen försökte hon busa igång Freja, såg så otroligt kul ut.
Igår var jag och Freja till pappa en sväng och åt grillad korv och kastade boll, det var så kul, när jag kastade så satt Freja och väntade på att jag skulle säga varsågod men när pappa kastade så sprang hon så fort han kastade, när Lena kastade så satt hon också kvar, det har jag faktiskt inte ens tränat med henne så ibland kan man tro att någon snor henne och tränar med henne ;) Sen gick vi över till grannen så Freja fick träffa deras vovve Molly men hon ville inte busa med Freja. När vi gick hem så var Freja så trött så hon gick fot nästan hela vägen hem, det har vi inte heller tränat så mycket med men det är pågående träning iaf och hon imponerar på mig varje gång. På kvällen spelade killarna Nintendo Wii medan jag och Millan fixade musik till henne sen åkte jag och lämnade Boni och Tomas i näs sen åkte jag och hämtade pizza som jag och älskling delade på sen blev det att åka ut till Tallbo, det var väldigt trevligt förutom att folket där ute direkt började tro att jag och Jonas var tillsammans. Har nog inte haft så trevligt på väldigt länge så det var underbart.

Nu har jag och Freja tvättstugan så det är evigt springande men Freja är duktig som lägger sig i tvättstugan eller torkrummet och bara väntar på att vi är klara!
Är så stolt över min lilla älskling, hon är så fruktansvärt lättlärd.

Imorgon blir det jobb, lovely!

XOXO
/Cissi och Freja


RSS 2.0