Mycket tankar

Nog för att jag är tankspridd men jag vet med all säkerhet att jag stängde stalldörren ordentligt imorse efter utsläpp och till min förbannelse så stod den på vid gavel när jag kom för intag ikväll. Av någon ren impuls så hade jag med mig Freja till stallet ikväll som jag av någon magkänsla sagt åt mig flera kvällar.
Ringer Hans och frågar om det är han som varit in i stallet men det hade han inte men att han visste vem det var då denne person även varit in i Hans hus och levt rövare, hällt ur kräftspad i hela huset och sedan tagit med sig kräftorna ner till stallet för att sedan kolla igenom min utrustning lite snyggt (tur i oturen att man är pedant och har bra minne) sedan dragit fram en stol någon meter vid Kadillaks box och suttit sig ner med sin lokaflaska och ätit upp kräftorna och kastat in kräftdelar i Kadillaks box för att gå därifrån.
Jag blev så in i helvete arg så många onda tankar väcktes i mitt huvud om vad jag skulle vilja säga och göra mot människan om jag skulle få tag på den.
Freja lämnade inte min sida en sekund och med henne, även om hon är liten, så känner jag mig mycket säkrare, hon hinner iaf upptäcka om det kommer någon tidigare än vad jag skulle göra. Och jag vet att om det skulle hända mig något skulle hon försvara mig in i döden.
När jag sen ska åka hem ser jag relativt färska hjulspår från en väg upp mot stallet och verkstaden så stannar vid Hans och frågar om det var han som kört men det var det inte. Och så säger han:"tycker det känns tråkigt att ni ska flytta härifrån, det kommer bli så tomt här på gården och jag vet inte vem som ska ta hand om gården när jag är ute och reser, jag vet att gården är u säkert förvar närbud har hand om den". Kan säga att jag fick lite dåligt samvete då men samtidigt så kan Vi ju inte hänga kvar här för enbart det.
 
Och ibland är det tur att jag är tuffare än jag är stor men ibland kan det ju vara bra och tänka efter före men men..
 
Nee försöka sova lite nu då, tur att jag har min man som gör att jag känner mig säker!
Älskar min man över allt annat!
Tack och god natt

RSS 2.0