Tisdag <3

Natten gick bra, hon behövde inte gå ut någonting.
Jag kör med burknepet och det verkar gå bra, visserligen så har det ju bara gått en natt men hon låg och sov som en stock.
Sen när jag vaknade vid halv 7 så gick vi ut på en gång så hon gjorde sina behov ute.
Hennes favorit ute är snöhögarna, jättekul att gå på dom eller bara sitta och spana in läget.
När vi är ute får jag nästan jaga henne för att kunna gå in igen.
Det är en riktigt liten mysflicka som helst vill mysa hela tiden inne =D
När Jonas kom hem fick han inte klä av sig för hon stod ivägen, hon sprang efter honom hela tiden och när han sitter framför sin dator så är hon gärna med, när han flyttar sig från bädden vi har här i vardagsrummet så tar hon den en liten stund för att sedan komma och lägga sig vid våra fötter eller busa.
Självklart händer det att hon gör sina behov inne men hon är ju en liten valp så det är ju bara att torka upp och se glad ut.
Även fast vi nyss har varit ute och hon kissat så händer det att hon kissar en liten pöl inne eller bajsar men det är inte så lätt och vara en liten valp, mycket nya saker överallt ;)
Idag kikade pappa förbi en sväng för att hämta gpsen som vi hade igår till Edsbro och han var självklart tvungen på att gosa med Freja, han tog även kort på henne fast det ville hon inte riktigt så hon kom och gömde sig hos mig med ryggen mot pappa.
Hon hittar på bus också, trycker på Jonas datormus så det kommer upp vita rutor på skärmen och vill gärna springa iväg med hans hörlurar.
Riktigt litet charmtroll <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0