Onsdag =)

Idag när jag vaknade så var Älskling och Freja borta, såg även att dom tagit min bil så gissade att dom åkt till Dingtuna för att fixa min bil, för grejerna till den var också borta.
Sidopositionslamporna på vänster sida har gått sönder samt glaset till ena främre dimljuset och båda lamporna till dimljuset hade gått.
Pappa och jag skulle gjort det igår men när den främre sidopositionslampan inte fungera och vi inte hade någon domkraft så sket vi i det och skulle boka tid på verkstad för att få det åtgärdat innan besiktningen som är 20e april men nu slapp vi det, tack vare min underbara Älskling =D
Medan dom var borta så passade jag på att hänga tvätt, dammsuga och skura golven ordentligt sen gick jag över till pappa och höll honom sällskap en stund tills Älsklingen och Freja kom hem igen.

Såg även idag när jag skulle fortsätta på Älsklings tröjas ärm (som jag håller på att sticka) att jag gjort fel så fick "sprätta" upp ca 5cm, not so fun! Men nu så är det åtgärdat och jag slipper störa mig på det, som jag vet att jag skulle gjort om jag låtit det vara kvar som Älskling tyckte jag skulle göra.

Nu har vi nyss kommit hem från ca en timmes härlig promenad, Älskling fick dock blöta fötter men så går det när man inte har fiskarutrustning med sig ;) Freja var dyngsur efter att sprungit genom den ena vattenpölen efter den andra så hon åkte in i duschen när vi kom hem, var inte så populärt från hennes sida men välbehövligt.
Skönt nu när hon är nerklippt, mindre grus och mindre kvistar (både till antalet och till storleken)

Nu är jag grymt sugen på cocacola men känns onödigt att åka till affär'n för endast det så får se om jag kommer på nå mer som behöver "inhandlas" annars får nog jordgubbssaften duga idag med ;)

Imorgon är det "bara" 10 veckor kvar till beräknad ankomst för den lille krabaten i min mage =) längtar så tills den är här,  börjar bli tungt nu ;)

Syns & Hörs
/Cissi & Freja


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0